Duksettet er nå ferdig!

For de av dere som har ventet på dette…. Det er nå ferdig! Settet med duker som ble påbegynt for noen uker siden. Lyst å se det ferdige produktet??

Her er det, pent utstilt på spisebordet i stuen. Sammen med noen nydelige tulipaner fra en god venninne. 🙂

Endelig er settet ferdig. Tok litt tid å komme i gang, men når håndsømmen først er påbegynt går det fort.

Det har vært et flott og lærerikt prosjekt. Spesielt stolt av hjørnene som er sydd med 45 graders vinkelsøm, noe jeg ikke hadde gjort før. Om du vil lese mer om dette, se mitt forrige innlegg hvor dette er beskrevet litt nærmere.

Har ikke helt klart å bestemme meg enda for om settet skal selges eller beholdes. Det ble så flott. Uansett er det alt lagt ut i nettbutikken, så om noen er rask kan det nok gå før jeg får sukk for meg 😉

Ellers er det også noen flere nye prosjekter som har pågått de siste ukene. Klær. Koseklær. Har sydd en cardigan og to kosebukser, hvor bukse nr to var laget på eget tilpasset mønster. Er kjempestolt over det. YouTube har vært en solid læremester, i kombinasjon med en meget sømdyktig mor. Det er riktignok mange år siden hun var en aktiv syerske, men gamle kunster går åpenbart ikke i glemmeboken. Hun har alltid gode råd å komme med når det gjelder søm og behandling av stoff og er alltid bare en telefon unna 😀

4 Responses to “Duksettet er nå ferdig!”

Author's gravatar

Masse fint ☺️Kjekt å sjå kor kreativ du er Tove Lill ?

    Author's gravatar

    Takk så mye! 🙂 Er mest kreativ om jeg har et mønster å følge og overaskes stadig over hvor enkelt det er å lage, og hvor flott resultatet blir 😉

Author's gravatar

som vanlig…like lekkert..flinke deg 😉

    Author's gravatar

    Takk takk! 🙂

Leave a Reply